Polisztirol gyártás a
Polisztirol gyártás b
Thermobeton Ezermester

Leírások > Thermobeton Ezermester

Thermobeton

Korszerű, könnyű, rendkívül jó hőszigetelő képességű beton adalékanyag, melyhez a helyszínen csak cementet és vizet kell adagolni. Vékony cementréteggel bevont polisztirol őrleményből áll, amely tartalmaz olyan
THERMOBETON
speciális adalékszereket is, melyek hatására a víznél sokkal könnyebb polisztirol szemcsék nem úsznak fel a keverés közben, így egyenletes, homogén betonkeverék állítható elő belőle.
A Thermobeton házi betonkeverőben is jól megkeverhető, házilagosan kivitelezhető. A megszilárdult Thermobeton sokkal keményebb a hőszigetelő anyagoknál, lépésálló könnyű-betonnak minősül. Szilárdsága a betonok és a hőszigetelő anyagok közé tehető. Kiváló hőszigetelő anyag, 11-13 cm vastagon tökéletesen leszigeteli a padlásfödémet.
Nem csak jó hőszigetelő - ezáltal télen csökken a fűtési költség - hanem kiváló hőcsillapító hatása miatt nyáron hatékonyan védi az épületet a túlmelegedéstől.

forrás: http://ezermester.hu/cikk-5767/Konnyubetonok_a_gyakorlatban

A weboldal tulajdonosa: Hőfék Kft. 1185 Budapest, Nyíregyháza utca 23. mobil:+36 20/372 5464 t+fax: 1 291 1566. © Copyright: Hőfék Kft.